Het Kraakpand

Hoofdstraat 20
2202 GD Noordwijk

Het mooiste, meest legitieme kraakpand van Nederland staat in Noordwijk aan Zee.

Het mooiste, meest legitieme kraakpand van Nederland staat in Noordwijk aan Zee.

Het Kraakpand: de plek voor teamsessies; flexwerkers & creatieve uitdagingen. 

Een van de oudste panden in Noordwijk heeft een nieuwe bestemming. Het charmante pand uit 1694, eerder een snoepwinkel en kledingzaak, is nu iets heel anders: Het Kraakpand. Het mooiste, meest legitieme pand van Nederland. Het Kraakpand is een creatieve ruimte waarin bedrijven, professionals en jeugd nadenken over uitdagingen. Een ruimte voor hersenkrakers dus! Probleemoplossend & creatief vermogen staat centraal. 

Kraken? Hoe werkt dat eigenlijk?
Een noot kraken; je hersens kraken; een uitdaging kraken; een pand kraken: kraken heeft veel betekenissen. Door te kraken probeer je iets echt te begrijpen en je eigen te maken. Vervolgens kan je met die informatie een oplossing of kans bedenken.

Er zijn drie ingrediënten nodig om een uitdaging te kraken: ruimte, de juiste methode en begeleiding. We bieden hiermee de volgende diensten aan:
- Vergaderlocatie voor team/strategie-sessies. Inclusief of exclusief begeleiding.
- Co-working space (pop-up style)
- Trainingen/sessies m.b.t. probleemoplossend & creatief vermogen
- Programma’s voor jongeren & kids

Belangrijk: Het Kraakpand is een social enterprise: elke boeking van een bedrijf draagt bij aan een programma voor jongeren/kids.

"Ik gun iedereen deze plek”
Quote by me 😊. En dus is Het Kraakpand vanaf 18 september geregeld open als #coworkingspace of #flexwerkplek. Pop-up style, want er zijn ook events zoals sessies voor bedrijven of trainingen. Op deze manier kan ik de ruimte beschikbaar stellen voor jeugd, professionals en organisaties 🙌.

Weer een stap richting mijn missie 🚀: een startpunt zijn voor het kraken van uitdagingen. Voor jeugd, professionals en organisaties. En die uitdagingen mogen groot en klein zijn.

Kom je een keer langs?
Dus kom je een keer werken in Het Kraakpand? Of studeren?

We hebben te bieden:
✅ Een inspirerende en motiverende omgeving op loopafstand van het strand;
✅ Begeleiding en methoden om gewenste resultaten te behalen;
✅ Goede koffie/thee + (huisgemaakte) snacks.

Een droom die werkelijkheid wordt
Het Kraakpand is opgericht door Lisanne van Nieuwkerk. Ze woont met haar man en dochter in Noordwijk, gaat graag met haar supboard de zee op en had altijd als grote droom een zogenaamde safe haven op te richten waarin iedereen met een uitdaging zich welkom voelt. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als docent Data & Digitale Media en als facilitator van (door data gedreven) innovatie trajecten. Het Kraakpand in Noordwijk aan Zee is de verwezenlijking van deze droom en wat Lisanne betreft: is dit het begin nog maar.

Take a look

Location