Mickey's edelsmederij

Bomstraat 9
2202 GH Noordwijk

Mickey's edelsmederij is sinds 1996 een begrip in Noordwijk en omstreken. Voor het ontwerpen en maken van uw sieraad of reparatie hiervan bent u bij ons altijd welkom. We hebben een prachtige collectie sieraden in goud en zilver.

Mickey's edelsmederij is sinds 1996 een begrip in Noordwijk en omstreken. Voor het ontwerpen en maken van uw sieraad of reparatie hiervan bent u bij ons altijd welkom. We hebben een prachtige collectie sieraden in goud en zilver.

Het maken van een sieraad is als een persoonlijk verhaal vertalen in goud of zilver. Sieraden staan vaak voor een herinnering, een moment of een gebeurtenis en kan geïnspireerd zijn op prachtige (emotionele) verhalen over geboorte, liefde en dood. We krijgen bijvoorbeeld veel verzoeken om iets met erfstukken te doen. Daar gaan wij integer mee om. Het zijn belangrijke stukken waar vaak een familiegeschiedenis aan vast zit. De kunst is om het in een eigentijds sieraad te veranderen en daarbij de wens van de klant en de herinnering en emotionele waarde vast te houden in het nieuwe ontwerp. U heeft ook de mogelijkheid om een heel persoonlijk sieraad door ons te laten maken. Er is heel veel mogelijk en alles gebeurt in goed overleg. De sieraden worden op maat gemaakt naar eigen idee, wens en budget. Inbreng van oude sieraden om in te smelten voor uw nieuwe idee is ook geen probleem. Een echte aanrader voor wie houdt van vakmanschap en exclusiviteit. Zijn uw sieraden stuk of bent u een steen verloren? In bijna alle gevallen kunnen we deze repareren en de stenen vervangen. Heeft u trouwplannen? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trouwringen. Na een uitgebreid gesprek over uw ideeën en wensen gaan we aan de slag om deze om te zetten in een ontwerp. Na goedkeuring maken we dit ontwerp dan in het door u gekozen materiaal. Hieruit ontstaan altijd zéér persoonlijke en unieke ringen. Maar u kunt ook uitzoeken uit onze zeer gevarieerde collectie van het merk RUESCH Komt u eens vrijblijvend kijken in onze winkel/atelier waar u ook onze eigen collectie in goud en zilver kunt bewonderen en de diverse merk collecties.

Öffnungszeiten

  • Jeden montag von 12:30 bis 17:30
  • Jeden dienstag von 10:00 bis 17:30
  • Jeden mittwoch von 10:00 bis 17:30
  • Jeden donnerstag von 10:00 bis 17:30
  • Jeden freitag von 10:00 bis 17:30
  • Jeden samstag von 10:00 bis 17:00
  • Jeden sonntag geschlossen
  • Zondag gesloten

Merkmale

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.