Suzanne's Feest-Shop

Havenstraat 32
2211 EJ Noordwijkerhout

Van harte welkom bij Suzanne's Feest-Shop, de grootste en gezelligste winkel voor ieder feestje in de hele Bollenstreek. Kom een keer langs!

Van harte welkom bij Suzanne's Feest-Shop, de grootste en gezelligste winkel voor ieder feestje in de hele Bollenstreek. Kom een keer langs!

Sinds de opening in 2004 is deze 'Feest-Shop' bij veel mensen erg populair geworden. Het is een gezellige winkel vol met van alles en nog wat. Op ruim 400 m2 vindt u er een steeds wisselende collectie feestartikelen, partybenodigdheden en cadeau-artikelen, eigenlijk alles wat maar enigszins met feest te maken heeft. En in onze winkel vindt u ook een volledige Top1Toys. Behalve het gemak dat je er alles onder één dak vind, kun je er ook terecht voor de nieuwste trends en de laatste noviteiten, waardoor je met je outfit of je party origineel voor de dag kunt komen. Het succes van Suzanne’s Feest-Shop is ook te danken aan de prima service en klantvriendelijkheid. Heeft u specifieke wensen, dan ziet Suzanne's Feest-Shop het als een uitdaging om er aan tegemoet te komen. Feestkleding te koop en te huur. Uitgebreide collectie kleding voor dames, heren en kinderen! En veel kleding voor volwassenen is ook per dag te huur. Uitgebreid assortiment schmink: U vindt in onze winkel in Noordwijkerhout een uitgebreid basis assortiment Grimas producten. Grimas is een Nederlands bedrijf dat zich op ambachtelijke wijze bezighoudt met de ontwikkeling en productie van make-up voor professionele gebruikers en de hobbyist. Het complete assortiment schmink en aanverwante artikelen kunt u online bij ons kopen via de website van Grimas. Op deze site vindt u ook veel ideeën en werkwijzen voor het grimeren. Een uitgebreid assortiment speelgoed van Top1Toys. Sinds 2016 is Suzanne’s Feest-Shop ook aangesloten bij Top1Toys en verkopen we een actueel aanbod aan speelgoed. Top1Toys staat garant voor service, advies en kwaliteit. De nummer 1 in speelgoed en steeds weer de goedkoopste! De stelling ‘wat je niet ziet, is er niet’ gaat bij Top 1 Toys absoluut niet op. Artikelen die niet standaard aanwezig zijn kunnen altijd voor je besteld worden. Voor ieder feest een ballondecoratie! Met ballonnen maak je het al snel feestelijk! Daarom kun je bij ons allerlei ballondecoraties kopen of huren. Heeft u een opening van een nieuwe zaak, een jubileum, een verjaardag, geboorte of gaat u trouwen? Met ballonnen of ballondecoraties van Suzanne’s Feest-Shop wordt elk feest onvergetelijk. Van ballonnenbogen, pilaren, tafelstukken en ballonnen gevuld met helium tot het decoreren van een complete ruimte, alles is mogelijk met onze ballondecoraties. Wij adviseren u graag om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

Öffnungszeiten

  • Jeden montag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden dienstag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden mittwoch von 09:00 bis 18:00
  • Jeden donnerstag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden freitag von 09:00 bis 21:00
  • Jeden samstag von 09:00 bis 17:00
  • Jeden sonntag geschlossen

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.