Mountainbike / MTB TRAIL Noordwijk

We Love Wheels - Fahrradverleih
We Love Wheels
Dorpsstraat 37
2211GA Noordwijkerhout

Geniet van de prachtige natuur en het mooie MTB parcours in het duin en bosgebied van Noordwijk!

Jezelf fit houden, op avontuur, in training of gezellig met vrienden/familie/collega's knallen door het duin en bollengebied in Noordwijk/Noordwijkerhout? Vanaf mei 2022 hebben we top mountainbikes in de verhuur van het merk TREK om over het prachtige MTB parcours van Noordwijk(erhout) te rijden.   Good to know

  • Er zijn verschillende framematen (UNISEX) voor verschillende lichaamslengtes beschikbaar bij het boeken. Maat S is voorzien van 27,5 inch banden. vanaf maat M heeft de bike banden van 29 inch. Stabiel, snel en perfect om oneffenheden op te vangen van het parcours.
  • Hardtail mountainbike voorzien van 10 speed Shimano Deore versnelling: 1 tandwiel voor en 10 tandwielen achter. Met 1 'schifter' aan het stuur kun je eenvoudig schakelen op het parcours en heb je een goed 'schakelbereik'. De fiets is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen.
  • Inclusief routekaart en fietshelm.
  • drinken mee voor onderweg? We bieden bidons aan gevuld met energy drank die je in de bidonhouder kunt plaatsen. Deze kun je uiteraard ook weer gebruiken bij je volgende fietstocht :). Je kan hem gelijk online mee boeken, of in de winkel regelen bij vertrek.
  • Gratis parkeren in Noordwijkerhout.

Wann

  • Täglich bis zum 31. oktober 2024 von 09:30 bis 17:30Book online

Preise

  • 19,00 €

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.