Bonbollen - Ammerlaan de Bakkers


Die Spezialität aus der Bollenstreek - das beste Geschenk!

Beschreibung

Een combinatie van een Bonbon en een bloembol.

Het ambacht

De Bonbol ziet er uit als een bloembol maar smaakt hemels. De bodem bestaat uit een dun laagje melk chocolade. Met de hand wordt een ganache vulling opgespoten in de karakteristieke vorm. De ganache is een zachte chocolade botercrème met koffie smaak. De bol wordt overgoten met melkchocolade en vervolgens afgewerkt met het groene chocolade puntje en cacao poeder.

De verpakking

De Bonbollen worden per 7 a 8 stuks verpakt in een recyclebare kraft zak met venster. De inhoud is ongeveer 150 gram. Met een bijpassend etiket aan de bovenkant lijkt het net op een bloembollenzak.

Ingredienten

room (MELK), roomboter (MELK), suiker, plantaardige vetten (palm, kokos), glucosestroop, lactose (MELK), weipoeder (MELK), pistachepuree (PISTACHENOTEN), emulgatoren (E492, E322 (SOJA), E471), koffie, MELKeiwit, stabilisator (E407), kleurstoffen (E160a, E141, E150d (SULFIET)), aroma's (aroma, mokka), natuurlijk aroma (natuurlijk aroma)

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.