Reisbureau de Haan

Kerkstraat 43B
2201KL NOORDWIJK

Wij bieden een wereldservice.

Wij bieden een wereldservice.

Reisbureau De Haan is al bijna 40 jaar een begrip in Noordwijk en omstreken. Ons enthousiaste team van 4 vaste medewerkers staan voor u klaar en bieden u een wereldservice, dit is niet voor niets ons motto! Passie voor reizen, een uitgebreide kennis van de reiswereld en onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij de reis willen vinden die het beste bij u past, ook als deze niet in de brochure staat!

We stellen met plezier een vakantie voor u samen, want uw mooiste reis is onze uitdaging. Regelmatig gaan wij zelf op reis om de leukste plekjes, nieuwe bestemmingen en de beste hotels voor u te bezoeken. Uw vakantie is onze zorg, daarom assisteren wij graag bij het regelen van extra’s zoals reisverzekering, autohuur, visumaanvraag, stoelreservering, en alles wat uw reis compleet maakt!

Reisbureau De Haan is aangesloten bij ANVR,SGR en Calamiteitenfonds. Deze organisaties zijn van essentieel belang voor de reisbranche en bieden financiële zekerheid voor onze reizigers.

Heeft u reisplannen? Kom langs of neem contact met ons op via de mail, telefoon of social media.

Graag tot snel!
Johanna, Cindy, Cynthia en Anita.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.