Discus Noordwijk

Kerkstraat 20
2201 KM Noordwijk

Discus dierenspeciaalzaak Noordwijk heeft alles voor de hond, kat, knaagdier, vogel, vis en hengelsport. Bij ons staat kwaliteit, advies en service voorop, u kunt bij ons terecht met alle vragen op het gebied van huisdieren.

Discus dierenspeciaalzaak Noordwijk heeft alles voor de hond, kat, knaagdier, vogel, vis en hengelsport. Bij ons staat kwaliteit, advies en service voorop, u kunt bij ons terecht met alle vragen op het gebied van huisdieren.

Bij Discus Dierenspeciaalzaak Noordwijk staan wij met ons team altijd voor u klaar in onze zeer gezellige winkel in Het Hof van Noortwijck te Noordwijk Binnen. Onze vaste medewerkers met jarenlange ervaring geven u helder en eerlijk advies over uw huisdier en zijn benodigdheden.

Wij hebben zeer ruime openingstijden (7 dagen per week, zie openingstijden) waardoor u altijd bij ons terecht kan met uw aanvragen of voor uw aankopen. In onze zeer grote parkeergarage "onder de Dirk supermarkt in het Hof van Noortwijck" kunt u makkelijk parkeren en met een winkelwagentje omhoog via de roltrap of met de lift, alwaar u in een overdekt winkelcentrum direct tegen de Discus dierenspeciaalzaak aanloopt! Dus erg makkelijk te bereiken en zeer eenvoudig voor het vervoeren van zware balen voeders, kattengrit of grote aankopen. Mocht het voor u handiger zijn, dan lopen wij graag met u mee en zetten we de aankopen voor u in uw auto.

Tevens bezorgen wij uw spullen GRATIS thuis in Noordwijk vanaf 30 euro (buiten Noordwijk in overleg). U kan ook op onze website www.discus.nl/dierenwinkel/noordwijk/ uw spullen bestellen en vanaf 50 euro wordt dit in heel Nederland GRATIS thuisbezorgd; tevens kunt u ervoor kiezen om het bestelde in onze winkel op te halen.

Graag tot ziens bij Discus Noordwijk,.

Öffnungszeiten

  • Jeden montag von 08:00 bis 20:00
  • Jeden dienstag von 08:00 bis 20:00
  • Jeden mittwoch von 08:00 bis 20:00
  • Jeden donnerstag von 08:00 bis 21:00
  • Jeden freitag von 08:00 bis 21:00
  • Jeden samstag von 07:00 bis 20:00
  • Jeden sonntag von 12:00 bis 19:00

Merkmale

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.