Strandrups - Stichting Outdoor4Disabled

Langevelderslag 44-46
2204 AH Noordwijk

Het strand op met de Strandrups!

Het strand op met de Strandrups!

De Strandrups is startklaar voor het nieuwe seizoen. Vele honderden mensen, die zelf niet meer op het strand kunnen komen, wordt weer een onvergetelijke ervaring bezorgd.
Je kunt goed merken dat iedereen er naar uitkijkt om er weer op uit te gaan. Er zijn al veel instellingen die reserveringen gemaakt hebben.
De Strandrups vertrekt vanaf Langevelderslag in Noordwijk en rijdt dagelijks vanaf 6 ritten over het strand.

In totaal kunnen er vier rolstoelen tegelijk mee of negen mensen die zelf kunnen lopen. Een combinatie van beide is ook mogelijk omdat de stoelen uitneembaar zijn. Om te voorkomen dat de rolstoelen gaan rijden op het plateau worden deze vastgezet met spanbanden. Het rupsvoertuig is gebouwd onder de Europese Machine Richtlijn en CE gekeurd door Aboma+Keboma.

De Strandrups organiseert nu ook vaartochten voor ouderen en mindervaliden in Roelofarendsveen. De speciale sloep heeft een rolstoellift, zodat de doelgroep van de Strandrups zonder problemen aan en van boord kan komen. De steiger waar opgestapt wordt ligt achter Eetcafé Punt aan de Langeweg 2 in Roelofsarendveen.
Er kunnen per vaart 27 personen mee, van wie 4 rolstoelers. De kosten bedragen €12.50 per persoon.

Reserveren is noodzakelijk via info@strandrupsnoordwijk.nl of bel Marion via tel. 06-46372208.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.