Youngpwr

 Noordwijk

Wij zijn Youngpwr. Youngpwr is een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers. Op zoek naar hulp, in welke vorm dan ook? Laat het ons weten dan zoeken wij een jonge ondernemer die jou hiermee gaat helpen.

Wij zijn Youngpwr. Youngpwr is een initiatief van jongeren in samenwerking met ervaren ondernemers. Op zoek naar hulp, in welke vorm dan ook? Laat het ons weten dan zoeken wij een jonge ondernemer die jou hiermee gaat helpen.

Youngpwr is een lokaal netwerkplatform dat jongeren koppelt aan mensen die hulp nodig hebben. Momenteel bereikt Youngpwr al ruim 450 jongeren uit Noordwijk en omstreken die klussen doen voor bedrijven en particulieren. In de huidige COVID-19 crisis wil Youngpwr helpen om jongeren te koppelen aan mensen die nu hulp nodig hebben. Heb je hulp nodig bij het boodschappen doen, de hond uitlaten, (digitale) bijles voor kinderen of iets anders? Schrijf je in op Youngpwr.nl, dan zoekt Youngpwr gratis iemand die jou kan helpen.

Waarom nu Youngpwr?

Facebook staat vol met oproepen van mensen die boodschappen willen doen, op kinderen willen passen of honden uit willen laten voor mensen die daar vanwege de COVID-19 crisis behoefte aan hebben. Een mooi gebaar, maar niet praktisch geregeld. Mensen missen overzicht en sommige oproepen blijven onbeantwoord. Youngpwr is hier de ideale oplossing voor! Youngpwr.nl is een bestaand lokaal succesvol connectieplatform waar je hulp kunt vinden van jongeren onder de 25 jaar.

Hoe werkt Youngpwr.nl?

Je registreert je via youngpwr.nl  als opdrachtgever (ik heb een klus) of als jongere (ik wil aan het werk als Youngpwr). Als opdrachtgever geef je bij je inschrijving aan waarvoor je hulp zoekt en als jongere geef je aan wat voor klussen je kan doen. Youngpwr legt vervolgens gratis contact tussen de jongere en de opdrachtgever. Als het contact gelegd is, maken beide partijen onderling afspraken over het tijdstip en mogelijk een kleine vergoeding voor de jongere. Uiteraard moeten jongeren tijdens hun werkzaamheden ook rekening houden met de voorschriften van het RIVM.

Waarom vraagt Youngpwr geen vergoeding? 

Youngpwr is in Noordwijk en omstreken succesvol gelanceerd met een testwebsite. De site is nog niet af, maar doet wel precies wat we nu nodig hebben: connecties maken! En daarmee kunnen wij helpen waar nodig is. Wij zijn momenteel op zoek naar investeerders om een landelijk platform te bouwen met nog veel meer mogelijkheden.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.