Boekhandel van der MEER / Het Cultuurcafé

De Keuvel 1
2201 MB Noordwijk

Van der MEER / Het Cultuurcafé, is een bijzondere boekhandel waar liefhebbers van literatuur, kunst en muziek elkaar ontmoeten, uitdagen en inspireren, in het hart van Noordwijk Binnen.

Van der MEER / Het Cultuurcafé, is een bijzondere boekhandel waar liefhebbers van literatuur, kunst en muziek elkaar ontmoeten, uitdagen en inspireren, in het hart van Noordwijk Binnen.

In de Duin- en Bollenstreek bezorgen we uw bestelling zelf op de fiets of met de auto en helpt het ons als u uw bestelling bij ons plaatst telefonisch 071-3613073, Whatsapp 06-83835491 of per mail info@boekhandelvandermeer.nl  
Bestel via www.boekhandelvandermeer.nl als u buiten de Duin- en Bollenstreek woont. Dan bezorgt de postbode uw bestelling vanaf € 15,00 ook gratis thuis. 
We versturen op verzoek kaartjes van mensen die de deur niet uit kunnen/willen, bezorgen cadeautjes bij mensen die hun verjaardag zonder bezoek vieren etc. Informeer naar de mogelijkheden. 

Naast een groot assortiment boeken en muziek kun je een fairtrade kopje koffie drinken of genieten van een eerlijke lunch. Van der MEER / Het Cultuurcafé biedt naast een groot assortiment boeken en muziek, een plek waar je een fairtrade kopje koffie kunt drinken, genieten van een eerlijke lunch, waar je kunt werken of iets kunt vieren. Elk weekeinde tref je schrijvers of musici op ons podium en maken een bezoek aan onze boekhandel meer dan waard. Je bent van harte welkom! Van der MEER/Het Cultuurcafé biedt meer dan boeken. In ons lunchcafé bereidt Jan Gort achter zijn ‘boekenbar’ de heerlijkste broodjes en andere kleine specialiteiten. U kunt hier genieten van heerlijke koffie, thee, broodjes en zoete lekkernijen. We serveren biologische koffie en thee van Boot Koffiebranders uit Baarn en ons brood en beleg en onze zoete lekkernijen komen van de beste Noordwijkse leveranciers: Keurslager Krijn van der Bent, Kaasspecialist Peter den Elzen, Patisserie & Chocolaterie George Vis en Echte Bakker J.G. de Witt.

Voor de elektrische fiets is een oplaadpunt aanwezig.

Öffnungszeiten

  • Jeden montag von 13:00 bis 18:00
  • Jeden dienstag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden mittwoch von 09:00 bis 18:00
  • Jeden donnerstag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden freitag von 09:00 bis 18:00
  • Jeden samstag von 09:00 bis 17:00
  • Jeden sonntag von 12:00 bis 17:00

Merkmale

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.