52 Graden Noorderbreedte

Herenweg 1
2211 CA Noordwijkerhout

Communicationdesign

Communicationdesign

COMMUNICATIONDESIGN

Zo noemen wij het, wat wij doen voor een herpositionering, huisstijl, interieur ontwerp, website of campagne. Een term die net zo veelzeggend als nietszeggend is. Voor ons is communicationdesign dat wat je wil overbrengen (de communicatie) zo te vertalen (het design) dat het iets met je doet.  

Onze drie waarden simpel, krachtig en emotioneel zijn altijd leidend in wat wij maken.

DE VRAAG EN HET IDEE

Elke vraag brengen wij terug naar de essentie. Daar ontstaat het idee. Het concept bepaalt de uitwerking. Die altijd eenvoudig en helder, overtuigend en moedig, treffend en waardevol is.

HOE WERKEN WIJ?

Hoe wij werken is afgeleid van wie wij zijn en wat wij doen. Transparant en doortastend. Enthousiast en gedreven. Wij denken grenzeloos in middelen en media. En komen onze afspraken na.

Hebben we de expertise zelf niet in huis dan werken we nauw samen met zzp-ers, bureaus en leveranciers die, net als wij enthousiast en gedreven werken, en zijn gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Door de jarenlange intensieve werkrelaties zijn de lijnen kort, de kwaliteit hoog en kan er snel geschakeld worden.

ONZE ROL EN HET RESULTAAT

Onze rol is inspirerend, naast en met de opdrachtgever. Ons proces is transparant en iteratief, dus je weet altijd wanneer en waarom we aan het onderzoeken, brainstormen, schetsen en ontwerpen zijn.

Met het resultaat willen we verrassen, verbazen en ontroeren.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.