De Klucht

Abraham van Royenstraat 108
2202 EP Noordwijk

Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.

Het is het kleurrijke en trouwe publiek dat Restaurant De Klucht nog steeds tot een geliefd ontmoetingshuis voor jong & oud maakt.

DE KLUCHT NOORDWIJK KITCHEN

Sinds 1985 is De Klucht Noordwijk Kitchen de plek om even een hapje te eten. Gezellig, huiselijk en ongedwongen daar staat De Klucht al jaren bekend om. Wij zijn vanaf 1 november 2017 in de Klucht gestapt en met plezier zetten wij de kluchtsfeer door. Louis, Leonie en Kim zorgen ervoor dat u een prettige avond heeft in de huiselijke sfeer van De Klucht.
Herkenbaar dat is ons motto. Gewoon normaal, lekkere gerechten en dit samen met de gezelligheid is gewoon goed!

Vrijdag, zaterdag en zondag afhaalmenu. Bestel tot 19.00 uur, afhaal vanaf 17.00 uur. Telefoon: 071 – 361 91 72. Kijk voor het keuzemenu op https://dekluchtnoordwijk.nl/  of Facebookpagina De Klucht

Öffnungszeiten

  • Täglich von 17:00 bis 23:55
  • Keuken geopend tot 22:00 uur

Merkmale

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.