Brookland

Raadhuisstraat 9
2201 MA NOORDWIJK

Samen investeren in de toekomst.

Samen investeren in de toekomst.

We zijn een trots Nederlands familiebedrijf. Al een kleine vijfenzeventig jaar zijn we actief in het ontwikkelen, kopen en verkopen van nieuwe winkelcentra en wooncomplexen. Ons werkgebied is de Randstad; grofweg het gebied tussen Zaandam, Utrecht, de Moerdijkbrug en de Noordzeekust. Bijzonder is dat we zowel het financieel, technisch als commercieel beheer in eigen hand hebben. Net als de verhuur van winkels en woningen. Dat maakt ons onafhankelijk, flexibel, slagvaardig en daadkrachtig. En véél meer dan een investeerder.

We bouwen niet zomaar aan ieder project. We kiezen bewust voor een bijdrage aan de toekomst en ontwikkelen steeds duurzamer en milieubewuster. We zetten onze schouders onder kwalitatieve projecten waar we in geloven, met een optimale balans tussen Wonen, Winkelen, Werken en Waardevermeerdering. Bij Brookland staan we voor duidelijke afspraken, openheid en eerlijkheid. De lijnen zijn kort en we schakelen snel. Dat is een groot voordeel voor iedereen die met ons te maken heeft en draagt bij aan ons eigen werkplezier.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.