Besuch planen

  • Bar
  • Terras
  • Airconditioning

Club M

De Grent 14
2202EL Noordwijk

Nightclub Noordwijk aan zee

Nightclub Noordwijk aan zee

Club M Noordwijk is dé hotspot voor liefhebbers van dansen en uitgaan aan de Nederlandse kust.

Of je nu wilt dansen op de nieuwste hits, genieten van een cocktail aan de bar, of gewoon een gezellige avond wilt hebben met vrienden, Club M Noordwijk biedt de perfecte sfeer om je avond onvergetelijk te maken.

Onze club beschikt over meerdere dansvloeren met verschillende muziekstijlen, zodat er voor ieder wat wils is. Van pop en hip-hop tot house en techno, onze getalenteerde DJ’s zorgen ervoor dat de dansvloer altijd vol is en de energie hoog blijft. Onze state-of-the-art geluidsinstallatie en indrukwekkende lichtshow zorgen voor een ongeëvenaarde clubervaring.

Bij Club M Noordwijk draait het niet alleen om de muziek, maar ook om de sfeer. Onze stijlvolle en trendy inrichting, samen met de levendige en vriendelijke sfeer, creëert de perfecte ambiance voor een geweldige avond uit. Onze professionele en gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je je welkom voelt en de beste service krijgt.

Naast onze reguliere clubavonden organiseren we ook regelmatig speciale evenementen, themafeesten en optredens van bekende artiesten. Houd onze website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van onze laatste evenementen en acties.

Merkmale

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.