Verfspecialist Lassooy

Sint Jeroensweg 20
2201 NZ NOORDWIJK

Professionele winkel voor o.a. verf, behang en gereedschap.

Professionele winkel voor o.a. verf, behang en gereedschap.

Ruit kapot?

Wij vervangen uw kapotte ruit vakkundig. Of wilt u uw glas vervangen? Neem contact met ons op… Ook voor al uw glasreparaties kunt u ons bellen (071 – 361 2352). Enkel glas – Dubbel glas – Spiegelglas – Gelaagd glas – enz. enz…

Verf

De Verfspecialist heeft voor u een groot aanbod van verven. Professionele verf voor de vakman en de doe-het-zelver zoals: Boonstoppel, Sigma, Sikkens en Wijzonol. Verf voor de doe-het-zelver zoals Histor, Flexa en Wijzonol. Verf voor muren, plafonds, houtwerk enz. in zowel Hoogglans, Zijdeglans als Mat.

Behang

Laat u inspireren door de vele behang designers. Kom naar onze winkel en blader door de meer dan 250 behangboeken in onze rustige behanghoek.

Gereedschap

Rupes levert professionele gereedschappen voor de schilder. Denk hierbij aan schuurmachines van zeer goede technische kwaliteit. Ook leveren wij het bijbehorende schuurpapier in vele soorten en maten. Ook voor schildersgereedschap zijn wij het juiste adres. Denk hierbij aan kwasten, rollers, schuurpapier enz.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.