Het Kraakpand

Hoofdstraat 20
2202 GD Noordwijk

Het mooiste, meest legitieme kraakpand van Nederland staat in Noordwijk aan Zee.

Het mooiste, meest legitieme kraakpand van Nederland staat in Noordwijk aan Zee.

Een van de oudste panden in Noordwijk heeft een nieuwe bestemming. Het charmante pand uit 1694, eerder een snoepwinkel en kledingzaak, wordt nu iets heel anders: Het Kraakpand. Het mooiste, meest legitieme pand van Nederland. Het Kraakpand is een creatieve ruimte waarin bedrijven, kids en jongeren nadenken over uitdagingen. Vervolgens worden er oplossingen bedacht en gemaakt. Een ruimte voor hersenkrakers dus!

Kraken? Hoe werkt dat eigenlijk?
Een noot kraken; je hersens kraken; een uitdaging kraken; een pand kraken: kraken heeft veel betekenissen. Door te kraken probeer je iets echt te begrijpen en je eigen te maken. Vervolgens kan je met die informatie een oplossing of kans bedenken.

Er zijn drie ingrediënten nodig om een uitdaging te kraken: ruimte, de juiste methode en begeleiding. En precies die drie dingen biedt Het Kraakpand.

Wie kan er komen kraken?
In Het Kraakpand kunnen bedrijven, kids en jongeren komen kraken.  Een bedrijf kan door teams uitdagingen laten kraken als: ‘Hoe houden we ons personeel langer dan 2 jaar vast?’ of ‘Hoe kunnen we de snelle ontwikkelingen rondom Artificial intelligence (AI) voor ons laten werken?’. Hoe dat werkt, kan je lezen via de website: www.hetkraakpand.nl/kraken-voor-teams.

Het denken in creatieve oplossingen is net zo, of eigenlijk nog belangrijker voor kinderen. Daarom is Het Kraakpand een social enterprise: elke boeking van een bedrijf draagt bij aan programma’s voor jongeren en kids.Wil jij de creativiteit in jouw kind stimuleren? Ga dan naar: http://www.hetkraakpand.nl/aanmelden-kids

Je bent welkom om te komen kraken! 

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.