Aad & Wijn

Molenstraat 16
2201 KZ Noordwijk

Aad & Wijn

Aad & Wijn

Wilt u goede wijn kopen? Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Smaken verschillen en vooral met wijnen is het kiezen van de juiste wijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wilt u graag de wijn die past bij het gerecht dat u eet om een extra dimensie toe te voegen aan het gerecht. Het kiezen van de juiste wijn kan best lastig zijn. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk daarom kunt u in onze webshop filteren op het juiste land, wijnhuis, druif, kleur/type en de streek. Bevalt u de gekochte wijn niet? Bij Aad & Wijn heeft u een kwaliteitsgarantie. Als de gekochte wijn u niet bevalt, dan krijgt u uw geld terug. 

Wijnsoorten

Wijnen zijn er in verschillende soorten. Er bestaan veel merken en soorten uit verschillende landen. Alle wijn wordt gemaakt van druiven waardoor ze verschillen van smaak. De ene wijn is heel licht, soepel en fruitig terwijl de ander stevig, zacht en romig is en weer een andere wijn licht, fris en strak smaakt. Wij hebben een ruim assortiment met wijnen uit landen als Amerika, Argentinië, Australië, Chili, Duitsland, Frankrijk, Italië, Libanon, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zuid Afrika. Genoeg keuze dus.

Rode wijn

Rode wijn is één van de meest gekochte wijn in Nederland. Rode wijn wordt gemaakt van blauwe druiven. De kwaliteit van de rode wijn wordt niet alleen bepaald door de type druiven maar ook door de streek en de gisting waarin de druif geteeld wordt. De kleur wordt bepaald door hoe lang het product heeft gerijpt; als de wijn een wat paarse kleur heeft dan is het een jonge wijn. Heeft de wijn een oranje of bruinrode kleur? Dan is het een oudere wijn. Ontdek uw favoriete rode wijn bij ons.

Witte wijn

Wie houdt er nou niet van witte wijn? Een lekkere zoete, frisse of droge wijn met een lekkere fruitige smaak. Witte wijn wordt gemaakt uit de sap van druiven. Druivensap bevat weinig tot geen kleurstof waardoor witte wijn nagenoeg blank/geel is. Bekijk onze witte kwaliteitswijnen.

Rosé

Rosé wordt gemaakt van blauwe druiven, soms in combinatie met witte druiven. De rosé krijgt zijn kleur doordat de schillen van de blauwe druiven minder lang bij het sap blijven dan bij de bereiding van rode wijn. Rosé kan verschillende kleuren hebben; hoe langer de schillen van de blauwe druif bij de most blijven, des te dieper de kleur van de rosé. Rosé wordt in meerdere landen geproduceerd. De meeste rosé komt uit Frankrijk, Portugal, Duitsland en Spanje. Vind bij ons een heerlijke rosé voor bij het eten of als borrel.

Goedkoop wijn kopen?

Wilt u goedkoop wijn kopen? Wij hebben regelmatig leuke acties waarbij u profiteert van korting. Heeft u vragen over het kopen van wijn of de vele wijnsoorten? Neem contact op en bel ons (071-3615416).

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.