Galerie ArtBoutique

Hogeweg 55
2201 AN NOORDWIJK

Galerie voor hedendaagse realistische schilderkunst.

Galerie voor hedendaagse realistische schilderkunst.

Maak kennis met onze collectie schilderijen en internationale kunstschilders
...WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK...

Galerie ArtBoutique is gestart in 2003 en ontstaan vanuit een passie voor realistische schilderkunst. Peter en Edith Zuidhoek runnen de galerie met veel plezier en vertegenwoordigen een tiental geselecteerde kunstschilders uit binnen- en buitenland.

De galerie aan huis is gelegen aan de rand van het fraaie landgoed Offem en op afspraak te bezoeken. Bezoekers complimenteren de galerie met regelmaat over de hoogwaardige kwaliteit schilderkunst. 

Gevarieerde collectie realisme

De schilderijen collectie omvat een gevarieerd aantal onderwerpen zoals, winter- en zomerlandschappen, strand- en zeegezichten, stillevens en nog veel meer. Er zijn exclusief schilderijen te koop van bloembollenlandschappen van de meesterlijke impressionist Leo van den Ende. Internationaal bekend van het voormalige Panorama Tulipland uit Voorhout.

ArtBoutique is ook exclusief vertegenwoordiger van hedendaagse oude meester Rob van Assen. Hij is de schilder van de collectie van oud Noordwijk en omstreken. Deze bijzonder fraaie collectie van nostalgische plekjes uit de periode van 1875 tot 1970 schilderde hij aan de hand van oude zwart/wit foto's en ansichtkaarten. Hij romantiseerde de sfeervolle en herkenbare oude beelden in kleur.

Momenteel exposeren wij enkele schilderijen uit deze collectie in het VVV in Noordwijk.

Getalenteerde kunstschilders

De collectie omvat schilderijen van de volgende kunstschilders:

  • Leo van den Ende, meesterlijke impressionist
  • Rob van Assen, hedendaagse oude meester
  • John Wassenaar, scherpschilder
  • Jan Nederlof, hyperrealist
  • Paul Vereecke, maatschappelijk realist
  • Valéry Vecu Quitard, fijnschilder
  • Marc Lamers, veelzijdig realist
  • Jan van den Brink, surrealist
  • John Haanstra, realist
  • Peter van den Borne, moderne realist

Een schilderij kopen kan online, maar het is natuurlijk veel leuker om eerst de galerie te bezoeken en de schilderijen in het echt te zien.

Kunstreproducties

Op veler verzoek is het mogelijk om een kunstreproductie te kopen. Dat zijn ArtPrints van een geselecteerd aantal topschilderijen. De kunstreproducties zijn van hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in een gelimiteerde oplage.

Er is keuze voor sfeervolle schilderijen van Leo van den Ende, Rob van Assen en John Wassenaar. Met deze uitbreiding bieden wij Kunst Voor Elk Budget.

Blijf op de hoogte

Meld je aan als ArtFollower voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte over exposities, nieuwe schilderijen én aanbiedingen.

Bel of mail ons voor een afspraak en kom genieten!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bewertungen

Lies Erfahrungen anderer Besucher

Schau dir Bewertungen von Besuchern an, die bereits hier gewesen sind.

Alle Bewertungen ansehen
Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.