De Groene Leefstijlcoach

Kerkhofpad 41
2201 LA Noordwijk

Slow Sports activiteiten, Bosbaden, Meditatie in de natuur, Lia Meerkerk is leefstijlcoach, slow sports trainer en bosbadengids.

Slow Sports activiteiten, Bosbaden, Meditatie in de natuur, Lia Meerkerk is leefstijlcoach, slow sports trainer en bosbadengids.

Lia Meerkerk verbindt in haar praktijk natuur en gezondheid. Enerzijds door op een ontspannen manier te sporten in de natuur en anderzijds door juist de stilte in de natuur op te zoeken. Je gaat je weer blij en fit voelen door inspanning en ontspanning buiten in de natuur!

Slow Sports activiteiten.

Wil jij samen met jouw familie of vrienden tijdens jouw verblijf in Noordwijk op een gezellige, positieve manier buiten bewegen? Boek dan een Slow Sports activiteit. We werken spelsgewijs aan conditie, kracht en balans. Ook worden de lachspieren getraind. Een gezellig, sportief en verbindende activiteit in de Noordwijkse duinen. SLOW staat voor Samen, Laagdrempelig, Ontspannen en Waardevol bewegen. 

Bosbaden, je onderdompelen in de natuur!

Bosbaden of te wel Shinrin Yoku komt uit Japan en betekent  “onderdompelen in de natuur”. Tijdens een bosbadensessie wordt er in stilte gewandeld en worden er oefeningen gedaan om te verstillen, te vertragen, jezelf te verwonderen en te verbinden: verbinden met de natuur, met de ander en met jezelf. Deze oefeningen zullen er voor zorgen dat je je compleet gaat ontspannen. Bosbaden is wetenschappelijk bewezen goed voor je: oa het stress hormoon daalt, je aangeboren immuunsysteem wordt geactiveerd en je slaapkwaliteit verbeterd. Wil jij weer meer verbinding met jezelf, met de natuur en minder stress ervaren ga mee met een bosbadensessie!

Meditatie in de natuur: volledig tot rust komen en één worden met de natuur!

In de zomermaanden worden er meditatiesessies in de natuur georganiseerd. Wil jij helemaal tot rust komen en hierbij de helende kracht van de natuur ervaren? Ga mee mediteren in de natuur. De meditatiesessies zullen gericht zijn op elementen van de natuur. Je kan de natuur helemaal doorvoelen. Kom volledig tot rust en maak weer verbinding met jezelf en de natuur.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.