Ancora Adviesgroep - RegioBank

Kerkstraat 44
2201KN Noordwijk

Aan de Kerkstraat in Noordwijk zit Ancora Adviesgroep, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Aan de Kerkstraat in Noordwijk zit Ancora Adviesgroep, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Hier regelt u alles onder één dak: van uw verzekeringen en bankzaken tot uw pensioen. De deur staat altijd open voor een kop koffie en goed financieel advies.

Het zit in de genen

Het familiebedrijf Ancora bestaat al drie generaties lang. De oorsprong van de organisatie ligt bij Dirk de Jager, die een accountantskantoor aan huis runde. In 1972 breidde hij het bedrijf uit met een makelaarskantoor. Zijn zoon René sloot zich toen ook aan. Later voegde Hans Guijt zich toe aan het team, wiens zoon hier nu ook werkt. Twee families in de zaak, dus! Inmiddels heeft Ancora twee vestigingen: één in Katwijk en één in Noordwijk. Beide kantoren kenmerken zich door de persoonlijke sfeer.

De menselijke maat

Bij Ancora staan de klanten voorop. Terwijl bij grote banken de trend heerst om klanten zo snel en efficiënt mogelijk te helpen, nemen de adviseurs van Ancora liever de tijd voor u. Telefonisch en bij voorkeur op kantoor. En is dat niet mogelijk? Dan komt de adviseur graag bij u thuis langs. De visie van RegioBank sluit mooi aan op Ancora’s motto: mensen maken het verschil. Daarom is het advieskantoor ook al jarenlang Zelfstandig Adviseur.

Hotspot

Bleiben Sie auf dem Laufenden Noordwijk
Newsletter mit Events, Nachrichten, Empfehlungen und Angeboten!
Uw bericht is niet verstuurd omdat deze als spam is gemarkeerd. Onze excuses als dit onterecht is. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@noordwijk.info.