Koninklijke Beuk

Van Berckelweg 32
2203 LB Noordwijk

Specialist in personenvervoer en op maat gemaakte incentives, groeps- en zakenreizen, bekroond met de Koninklijke status.

Specialist in personenvervoer en op maat gemaakte incentives, groeps- en zakenreizen, bekroond met de Koninklijke status.

Efficiënt vervoer naar evenementen, congressen, seminars of workshops? Met Koninklijke Beuk bent u gegarandeerd van flexibel en veilig personenvervoer. Of het nu gaat om 1 of meer dan 500 personen, wij regisseren het gehele proces.

Vanuit Noordwijk, Hilversum en Amsterdam staat het milieuvriendelijke wagenpark van Koninklijke Beuk tot uw beschikking. Met ons gevarieerde wagenpark bestaande uit taxi’s, minibusjes, touringcars, dubbeldekkers, VIP busjes en VIP touringcars bieden wij u de mogelijkheid voor een vervoersplan passend bij uw evenement of congres.

Niet alleen het vervoer maar ook het gehele logistieke traject wordt door Beuk vlekkeloos georganiseerd. Gedurende het gehele project heeft u binnen onze organisatie één vast aanspreekpunt en wordt er vanaf het begin meedacht. Locaties, routes, opstappunten, reistijden, contact met politie voor bewaking en begeleiding alles wordt vakkundig op elkaar afgestemd voor uw congres.

Daarnaast biedt Koninklijke Beuk additionele services. Indien gewenst kunnen de touringcars voorzien worden van allerhande drankjes en catering, bieden we hostess services, touringcar in eigen huisstijl door middel van koersborden en kan een vervoer coördinator ter plaatse het verkeer regelen.

Via Beuk Travel (DMC & IATA-agent) kunnen wij voor u ook de vliegtickets voor uw gasten, arrangementen in de vorm van dagtochten, partnerprogramma of entertainment regelen. En indien gewenst zelfs het gehele congres voor uw organiseren. Als Destination Management Company is Beuk Travel de ideale partner voor uw buitenlandse opdrachtgevers.

Opening times

  • Koninklijke Beuk is 24/7 geopend en bereikbaar.

Attributes

Take a look

Location