Nieuwjaarsduik Nederzandt 2025

Nederzandt beach restaurant
Langevelderslag 36t/m 56
2204 AH Noordwijk

Doe mee met de gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland en start het nieuwe jaar vol energie!

Speciaal voor de minder vroege vogels start de duik bij Nederzandt op 1 januari om 15:00 uur. Een kater is dus geen excuus, want je kunt lekker uitslapen! De Nieuwjaarsduik aan de Langevelderslag is de enige Nieuwjaarsduik in Nederland met een oergezellige Elfstedentochtsfeer dankzij alle leuke kraampjes met koek & zopie, de vette beats van de Nederzandt DJ en lekkere livemuziek!

PROGRAMMA:
12.00 uur Start inschrijvingen op het terras bij Nederzandt.
15.00 uur Start duik op het strand aan de Langevelderslag.

Iedereen die al rillingen krijgt bij het idee om in het water te springen is uiteraard wel van harte welkom om gezellig te kijken hoe onze helden het koude water trotseren en ze natuurlijk luidkeels aan te moedigen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Een Sprong voor het Goede Doel! 
 Jouw deelname draagt direct bij aan het goede doel, want alle opbrengsten van de Nieuwjaarsduik gaan rechtstreeks naar de realisatie van het splinternieuwe speeltoestel in de speeltuin van speelzandt! De inschrijfkosten zijn 4 euro, hiervoor krijg je een Unox muts en een warme kop erwtensoep. Daarnaast wordt er een loterij gehouden met te gekke prijzen, de opbrengst hiervan gaat ook naar het nieuwe speeltoestel! 

Unox meisjes opgelet! 
Nederzandt gaat dit jaar op zoek naar Mister Unox! Alle Unox meisjes zijn uitgenodigd om te komen kijken en te helpen met de keuze wie Mister Unox 2024 moet gaan worden. Een unieke verkiezing die nog niet eerder is gehouden. Wees erbij! 

When

  • Wednesday the 1st of january 2025 at 15:00

Location