Sorry, this activity is not available anymore

NSL Bloemenwandeling 2024

VVV Noordwijkerhout , startlocatie
Havenstraat 10
2211 EH Noordwijkerhout

UITVERKOCHT!  Helaas is de bloemenwandeling uitverkocht en is deelname niet meer mogelijk. Ook in het VVV Noordwijkerhout zijn er voor dit evenement geen kaartjes meer verkrijgbaar. 


Zaterdag 13 april organiseert de NSL, in samenwerking met VVV Noordwijkerhout, voor de 10e maal de jaarlijkse bloemenwandeling. Tijd voor jou om weer te genieten van mooie wandelroutes langs de meest kleurrijke bloemenvelden in de Bollenstreek. De bloementjes staan al buiten!

Start: 8:30-10:00 uur
Locatie: Alle afstanden starten bij het VVV-kantoor van Noordwijkerhout, Havenstraat 10, 2211 EH Noordwijkerhout 

Afstand: Er zijn drie routes met de volgende afstanden: 10 km, 20 km, en 30 km. Nordic Walking is toegestaan. U loopt met een routeboekje en routekaartje op eigen risico. De routes worden niet door pijlen aangegeven. De routes gaan langs de bollenvelden. Blijf op de paden, zo blijven de bollen beschermd tegen schade.

Parkeren:

In de omgeving zijn voldoende fietsparkeerplekken.
Er is gratis parkeergelegenheid op parkeerterrein De Brink (navigatie 2211 BK) aan de Herenweg in Noordwijkerhout, op zo’n 500 meter afstand van de start. 
Daarnaast kan er geparkeerd (betalen vanaf 2 uur parkeren) worden in de parkeergarage Victoriberg (navigatie 2211 DL). 

Inschrijving: Let op: Er is een limiet aan het aantal deelnemers, dus schrijf zo snel mogelijk online in vóór vrijdag 12 april 17:00 uur.  

Zelf een bloemenwandeling lopen. 

Prices

  • Kosten vóór inschrijving bedragen € 7,50 voor 10 km en € 8,50 voor 20 en 30 km.
    Dit is inclusief routeboekje met kaartje, een consumptiebon voor koffie/thee en een attentie na afloop. 
    Kosten na inschrijving bedragen € 10,00 voor alle afstanden, dit is mogelijk op de dag zelf bij het VVV kantoor in Noordwijkerhout.

Take a look

Location