Sorry, this activity is not available anymore

55e Lustrumeditie Wiener Ball - Grand Hotel Huis ter Duin

Grand Hotel Huis ter Duin
Grand Hotel Huis ter Duin
Kon. Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk

Op zaterdag 3 februari 2024 vindt voor de 55ste keer het Wiener Ball plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Een traditie die in een modern jasje is gestoken. Het van origine Oostenrijkse bal is een feestelijke avond met een muzikaal scala van Strauss tot Swing en Disco. Gasten zijn gekleed in gala, wat zorgt voor een feestelijke sfeer. Het evenement voor een heerlijke avond uit met vrienden of zakenrelaties.  

Informatie voor de Balgasten
Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Op een enorme dansvloer nemen jonge mensen in witte baljurken en rok of uniform u mee naar Wenen. U geniet van een bijzondere avond. Op twee podia spelen afwisselend een Straussorkest en een groot combo van de Marinierskapel, alles van de Weense wals tot de meer moderne dansen. Vanuit uw loge bent u getuige van het optreden van de debutanten die in klassieke formatie dansen. En als dan het “Alles Walzer” klinkt bent u van harte uitgenodigd ook zelf de dansvloer op te stappen.

Voorafgaand aan het bal biedt Grand Hotel Huis ter Duin u de mogelijkheid in een van de restaurants te genieten van een voortreffelijk diner samen met andere balgasten. En mocht u toch de gelegenheid willen gebruiken om een heerlijk weekend aan zee te verblijven dan biedt het hotel u overnachtingsmogelijkheden aan tegen een bijzonder Wiener Balltarief. U krijgt hiervoor een link direct na het bestellen van uw ticket.

Prices

  • Betaalmogelijkheden: Online

Attributes

Take a look

Location