Food la Route Noordwijk

Centrum Noordwijk
De Grent 22
2202 EL Noordwijk

Food La Route weer in Noordwijk!
Er wordt weer wat leuks georganiseerd in Noordwijk. Een hele speciale manier van uiteten gaan, waarbij je op 1 avond in 4 verschillende toprestaurants komt. Dat wordt genieten! Het is ook een gezellige avond uit, want veel mensen uit de omgeving doen mee. De restaurants waar je elk een gang krijgt met een bijpassende wijn, zijn: B.E.A.C.H. Noordwijk, Prestige Noordwijk, Heeren van Noortwyck en Restaurant Two Brothers.

Zo kun je op één avond van 4 verschillende restaurants proeven. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Hierna wandel je door de sfeervolle straten. Om je heen zie je mensen met een grote glimlach op hun gezicht omdat zij, net als jij, ook zo genieten. Bij elk restaurant waar je komt word je gastvrij ontvangen en is er meteen een warme sfeer. Het is echt een bijzondere avond uit met heerlijk eten, waarbij elk restaurant zich enorm uitslooft.

Graag tot ziens op  zondag 24 maart 2024.

Deelnemen
Voor deze gezellige en bijzondere avond uit, lekker dichtbij huis, betaal je 69,90 euro en krijg je naast deze onvergetelijke en leuke ervaring een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijn en koffie/thee bij het nagerecht. De aanmeldingen gaan snel, dus met je snel aan met jouw vrienden en/of geliefde voordat alle plekken uitverkocht zijn op: www.FoodLaRoute.nl

When

  • Sunday the 24th of march 2024 from 18:30 to 22:15

Prices

  • €69.87 een heerlijk 4-gangendiner, inclusief 3 bijpassende wijn en koffie/thee bij het nagerecht.

Location