Thuis

Theater De Muze Noordwijk
De Muze
Wantveld 2
2202 NS Noordwijk

Een spannende, grappige en ontroerende voorstelling vol beweging, muziek en animatie

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek worden de kinderen meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik. 

Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek gaan naar een nieuw huis. 
Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen, ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot, het huis van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op! Uiteindelijk lukt het ze een huis te vinden waar ze zich thuis voelen. 

Wil je weten hoe? Maak dan de reis met Anastasiia en Djonnik mee en ontdek samen hun nieuwe thuis! 

De voorstelling Thuis is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. 
Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuw thuis in Nederland. 

Over het MiniMuze Festival

MiniMuze Festival is een nieuw kindertheaterfestival in de meivakantie. Het festival staat garant voor een dag vol plezier, verbeelding en onvergetelijke ervaringen!
Tijdens het MiniMuze Festival kun je genieten van een gevarieerd aanbod aan interactieve theatervoorstellingen waar kinderen een magische theaterervaring kunnen beleven. Met voorstellingen voor kinderen van 2+ en 4+, is dit een festival speciaal voor de allerkleinsten! 

Ticketinformatie

Kaartjes voor het MiniMuze Festival kosten €10,- per stuk.
Wanneer je meerdere voorstellingen wilt bezoeken profiteer je van stapelkorting: 2 voorstellingen voor €17,50 en 3 voorstellingen voor €25,-!

When

Prices

  • €10.00 Kaartjes voor het MiniMuze Festival kosten €10,- per stuk. Wanneer je meerdere voorstellingen wilt bezoeken profiteer je van stapelkorting: 2 voorstellingen voor €17,50 en 3 voorstellingen voor €25,-!

Location