Tespelduyn tee & Eat 1

Tee & Eat Tespelduyn

from € 52.50

Tee & Eat arrangement, lekker golfen én culinair genieten.

Met dit arrangement bent u verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! U speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de blo…

Read more

Met dit arrangement bent u verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! U speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de bloembollenvelden en geniet van ons heerlijke wekelijks wisselende 3-gangenmenu als diner of als lunch; aan u de keuze. Wat veel golfers erg boeiend aan onze baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. Onze openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en drie par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig. Kortom, voldoende aanleiding om op Tespelduyn te komen genieten.

Maandag t/m donderdag  
9 holes: € 52,50 p.p
18 holes: € 57,50 p.p

Vrijdag t/m zondag
9  holes: € 62,50 p.p
18 holes: € 69,50 p.p

Read less

Description

Tespelduyn Tee & Eat

Tee & Eat Tespelduyn

Tee & Eat Tespelduyn arrangement, lekker golfen én culinair genieten. Met dit arrangement bent u verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! U speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de bloembollenvelden en geniet van ons heerlijke wekelijks wisselende 3-gangenmenu als diner of als lunch; aan u de keuze. Wat veel golfers erg boeiend aan onze baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. Onze openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en drie par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig. Kortom, voldoende aanleiding om op Tespelduyn te komen genieten.

Take a look