Book the deal

Surfles


Surfschool BeachBreak is de surfschool in Noordwijk. De locatie met alle faciliteiten zoals een warme douche, kleedkamers en een terras voor een drankje. Alle instructeurs zijn gediplomeerd.

Surfschool BeachBreak is de surfschool in Noordwijk. De locatie met alle faciliteiten zoals een warme douche, kleedkamers en een terras voor een drankje. Alle instructeurs zijn gediplomeerd.

Duik de zee in en ontdek de wereld van het surfen!

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, de gediplomeerde instructeurs van Surfschool BeachBreak staan klaar om jouw surf skills naar een hoger niveau te tillen. 

Stap uit je comfortzone, grijp een board en laat ons je begeleiden naar surfroem. Met top kwaliteit materiaal en persoonlijke begeleiding zul ook jij snel je eerste echte golven pakken. 

Surf’s up!

Maak je klaar om de golven te trotseren en ontdek je innerlijke surfer!

Onze surflessen bieden de perfecte mix tussen avontuur en ontspanning. Of je nu een complete beginner bent of al wat ervaring hebt, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar. 

Surfen met je kinderfeestje, surfen met je vrijgezellenfeest, surfen met je team of wil je gewoon zelf echt leren surfen? Alles is mogelijk bij Surfschool BeachBreak.

Surflessen voor kids

Bij onze surflessen voor kinderen draait alles om de sportieve ervaring en het leren op een veilige manier. Stap in de wereld van het surfen en ontdek de zee met eindeloos veel plezier.
We hebben surflessen speciaal voor kids in de Kids-Surf Club en gedurende de zomervakantie organiseren wij surfkampen.

Surflessen voor volwassenen

Je kunt leren surfen in groepslessen of via privélessen, maar je kunt ook meerdaagse surfcursussen volgen.     
Ben je een ervaren surfer?
Check dan onze Advanced Surf Clinics, waarin we je helpen je techniek te verbeteren.

Locatie op het strand

Welkom bij dé ideale uitvalsbasis voor jouw surflessen! Bij BeachBreak hebben we onze eigen accommodatie direct aan het strand, met alle faciliteiten die een surfer zich maar kan wensen. Natuurlijk zijn er kleedkamers en verkwikkende warme douches, maar dat is nog lang niet alles!

Duik als ultieme ontspanning in onze relaxte hot-tub en geniet van een welverdiend drankje en hapje op ons zonnige terras na je geweldige surfsessie. Hier draait alles om jouw comfort en plezier, zodat je ook naast het surfen nog volop kunt genieten van de ultieme beach vibes!

Gediplomeerde instructeurs

Wij stellen de hoogste eisen aan onze instructeurs. Ze zijn stuk voor stuk gediplomeerde  SLSA Lifeguards en ISA surfcoach Certified. Je bent daardoor verzekerd van de best mogelijke kwaliteit surflessen met een scherp oog voor veiligheid. 

Description

Surfles!

Tarieven surfschool

De prijzen zijn altijd per persoon voor 2 uur, inclusief materiaal.

Groepsles surfen

 • 1 dag surfles €35
 • 2-daagse cursus €65
 • 3-daagse cursus €95

Privéles surfen

 • 1 dag privé-surfles €75
  + extra persoon (€35,-)  
 • 2-daagse privé-cursus €140
  + extra persoon (€65,-)  
 • 3-daagse cursus €200
  + extra persoon (€95,-)

Advanced Surf Clinic

 • Privéles€75
 • Groepsles€35 pp (min. 3 pers)

Kids-Surf Club

 • Losse les€20
 • 10 strippenkaart €150
 • 15 strippenkaart €200