Book the deal

€ 60.00

Boeken

PhotoWalk Coaching - Jeanette van Starkenburg Fotografie


Je verdient het perfecte plaatje

Je verdient het perfecte plaatje

Tijdens de PhotoWalk coach ik de deelnemer hoe je het perfecte plaatje kan maken. De PhotoWalk vindt plaats naar keuze in een van de 4 kernen van de gemeente Noordwijk: Noordwijk aan Zee, Noordwijk Binnen, Noordwijkerhout of De Zilk.
Denk hierbij aan het strand, de historische dorpskern van Noordwijk Binnen, in het nieuwe jaar de bollenvelden van Noordwijkerhout of de Amsterdamse Waterleidingduinen in De Zilk.

"Haal alles uit je camera en maak het perfecte plaatje.
Tijdens de photowalk met de Noordwijkse fotograaf Jeanette van Starkenburg, leert ze jou alles uit je camera te halen en het perfecte plaatje te schieten. Ze geeft tips aan de hand van de ‘regels in de fotografie’, wat zijn de beste composities en veel meer."

PhotoWalk Coaching van 1,5 uur voor € 60,00.

Daarnaast is ook een uitgebreidere photowalk coaching te volgen of de workshop 'Help, hoe werkt mijn camera...?
Zie meer info op: https://www.jeanettevanstarkenburg.nl/workshop/

Ik heb er even op moeten wachten maar toen was het eindelijk zover, samen met Jeanette op stap. We begonnen in Noordwijk Binnen bij het gemeentehuis. Op een muurtje zittend kreeg ik uitleg en tips over in de manuele stand fotograferen. Maar ook compositie, objectief gebruik, licht en nabewerking. Na de uitleg gingen we aan de slag in de volledig manuele stand. Het voelde als een stapje terug omdat ik gewend was om in de diafragma en/of sluitertijd stand te fotograferen. De foto's die ik maakte waren goede oefeningen maar zeker nog geen perfect plaatje. Dat wordt dus flink oefenen. Na wat oefenfoto's gemaakt te hebben vervolgde we onze walk naar het strand. Het waaide behoorlijk dus de sprongen van de kitesurfers was een leuke uitdaging om het beeld te bevriezen. Toen de kiters eenmaal door hadden dat we foto's van ze aan het maken waren, werden de sprongen nog uitbundiger. Dit was wederom een leerzame oefening. Het was een zeer leuke en leerzame fotowalk, dankjewel Jeanette!

Anke van den Burg, prijswinnaar Fotoverkiezing Noordwijk.

Description

PhotoWalk Coaching - Het perfecte plaatje

Schiet jij straks ook het perfecte plaatje?