Book the deal

Golf en Lunch Duo - Tespelduyn


Geniet van 9 of 18-holes golf en een dagverse soep en een heerlijk Broodje van de chef.

Geniet van 9 of 18-holes golf en een dagverse soep en een heerlijk Broodje van de chef.

Met dit arrangement bent u verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje! U speelt 9 of 18 holes op onze prachtige golfbaan te midden van de bloembollenvelden en geniet van onze Lunch Duo.

Wat veel golfers erg boeiend aan onze baan vinden is het enorme hoogteverschil. Op de par 5 hole ligt de afslag op zeeniveau en de green op 18 meter hoogte. Op hole 3 is dat net andersom. Daar ligt de afslag op de 23 meter hoge terp (met fantastisch uitzicht op de skylines van Den Haag & Amsterdam) en de green op zeeniveau. Onze openbare Bloembollenbaan (met NGF B-status) is een par 32 van in totaal 1825 meter lang. Naast de par 5 hole zijn er drie par 4 holes en drie par 3 holes (waaronder een blinde hole) waar jaarrond op kan worden gespeeld. De sfeer op Golfbaan Tespelduyn is gezellig en laagdrempelig. Kortom, voldoende aanleiding om op Tespelduyn te komen genieten.

Maandag t/m donderdag  
9 holes: € 47,50 p.p
18 holes: € 69,50 p.p

Vrijdag t/m zondag
9  holes: € 52,50 p.p
18 holes: € 75,00 p.p

Description

Golfbaan Tespelduyn

Zodra je onze groene oprijlaan op komt rijden, laat je alles even achter je en is het grote genieten begonnen. Dat is iedere dag ons doel. Door het landgoed zelf met de vele bomen, groene velden, waterpartijen en de mooie weidse omgeving (met in het voorjaar kleurrijke bloembollenvelden). Ook onze golfbaan en de mini-kunstwerkjes – die onze chef iedere dag weer op de borden van velen tovert – zorgen voor het ultieme ontspannen.